DE VÂNZARE 2 camere, Lviv, Lviv, Ucraina, Starojevrejska

DE VÂNZARE - Cod. 39119

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 63 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 3

Soluție gata pentru a trăi abo în mod similar.
Apartamentul Dvokhkіmnatna pe două etaje (3 și 4 pe partea superioară a ferestrelor cu 4 fețe), cu un balcon. Budinok, în partea istorică a orașului Lviv, pe str. Staroєvreiskiy. Pentru 100 de mii de ani, Ploshchii Rinok, după o reparație majoră, a fost reconstruită și coborâtă. Spațiul rolei de ieșire 5x5 = 25m2. Coborâre largă 125-180cm.
Spațiu de apartament, lumină, renovare designer. Suprafata: prime: 62,7 mp, living 46 mp Pe 3 etaje: Kimnata 18,4 mp M, coridor 5 mp Bucătărie 8 mp Baie cu toaletă 3,5 mp M; pe 4 linii: Kimnata 27,6 mp.
Introduceți coridorul în coridor. Kimnati, cu arborii interni de apartamente, coboară pe cadrul metalic. P_dlog în parchet noul mobilier de mobilier cu stejar, lângă placa de baie, în bucătărie și linoleum coridor. Vichna și balcoane noi de copaci, cu metale metalice Furnituroyu Roto, bidimensional de sklopaket, orientat pe pvyvden, se bucură de sprijin intern-budinovian. Opalennya: convectoare electrice și gaze. Cablajul electric este nou, cabluri electrice cu automate și VLS. Stație de tratare a apei, o nouă conductă de apă, 2 rezervoare de apă. Interfon. Telefon vechi și Internet. Є pіdval 4kv.m. În apartament, pe busteni, I-10, I-10, I-10, se vând tehnica (gazovuyu suprafata, vityazhka, m_krohvilova pici, coloana de gaz, pralna, frigider). vstanovlennya. Totul este necesar pentru a trăi (mese, mese, scaune, divane, corpuri de iluminat, tuluri, perdele, draperii). Soluție gata pentru a trăi abo în mod similar.
Vânzări posibile fără mobilier și mobilier, metode de preț.
Este posibil să vă conectați la cele două apartamente locale cu intrările înconjurătoare, să re-planificați pentru cele trei dimensiuni care se potrivesc okremih prim_shchen, rozshirit pentru rahunok ploshchі gorishcha. Deasupra apartamentului și a celor două apartamente una lângă cealaltă, există o creastă montană cu vedere la dacha, una nouă, o faianță metalică, se poate vedea panorama orașului Lviv, Primăria și Castelul înalt. Este posibil să se pună pe o terasă mare (140m2), înconjurată de un maydanchik
Achiziție reală - negociere reală!
Puteți găsi pe o înălțime neînțelegere.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB