DE VÂNZARE Casă, Hnidyn, Kiev, Ucraina, Центральная

DE VÂNZARE - Cod. 40421

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 1200 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 3

Aurul nu necesită aurire - așa puteți spune despre stilul englezesc. Aceasta înseamnă că ar trebui să fie scump și nobil, dar reținut, fără podoabe și beteală inutile.
Casă în stil englezesc, ar fi potrivit să o numim clasică. Astfel de case sunt considerate standardul de fiabilitate, stabilitate și corespund dimensiunii moderate a vieții aristocrației britanice.
Clădirea are un design elegant, deoarece combină puterea fundamentală, rafinamentul rafinat și precizia, nobilimea și luxul. La început poate părea că nu te uiți la o casă engleză, ci la un adevărat castel medieval, care atrage prin măreția sa.
Peisajul domeniului englezesc este foarte asemănător cu cel natural. Nu există proporționalitatea și severitatea obișnuite a liniilor. Toate elementele sunt situate pe site în ordine aleatorie. Principala caracteristică distinctivă este imprevizibilitatea.
Compozițiile sunt concepute în așa fel încât a fost pur și simplu imposibil să se observe toate componentele lor în același timp. Fiecare gazon nou apare complet în mod neașteptat, deocamdată ascunzându-se în spatele vegetației luxuriante sau o cotitură a cărării.
Nu există loc pentru monotonie. Toate detaliile sunt realizate cu meticulozitate și plasate minunat armonios. Pajiștile Forbs alternează cu păduricile maiestuoase ale copacilor seculari, îngrijirea gazonelor este subliniată de desișuri de tufișuri ...
În acest loc fabulos, există un uimitor simț al proporției, care este capabil să înzestreze chiar și cele mai aparent simple paturi de flori cu nobilime. Datorită abilității de a juca pe contraste, a fost creată o atmosferă confortabilă și, în cele din urmă, o atitudine foarte reverentă față de echilibrul funcționalității și esteticii.
Este ușor de înțeles pe cei care sunt încântați de luxul nobil și aristocrația. Stilul englezesc din interior captivează cu grație și detalii selectate cu gust.

Interiorul casei poate fi caracterizat prin concepte precum respectabilitatea și luxul.

Designul casei atrage atenția prin aristocrația și eleganța sa. Cu un conservatorism exterior, arată confortabil și vă pregătește pentru un sejur plăcut - camera de zi este plină de iluminare plăcută, creând o atmosferă moale. Camerele sunt deosebit de cochete, cu perdele volumetrice bogate. În sezonul rece, confortul este sporit de un șemineu din marmură.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB