DE VÂNZARE Clădire, Kiev, Kiev, Ucraina, Lisna 91

DE VÂNZARE - Cod. 34477

  • Tipologie: Clădire
  • Zona: 480 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 3

Atenția dumneavoastră este prezentat reședințe VIP clasă în stațiunea de elita de la Kiev - „Puszcha-Voditsa.“ Pitoresc loc pentru cei cărora le place să respire aer curat și să se bucure de natura minunată, nu se deplasează departe de oraș.

Terenul de 12 hectare, cu acces la pădure. Casa Magnific, care combină trei etaje de 480 mp. Este construit după modelul occidental european al unui proiect special. Toate materialele folosite pentru construcții sunt ecologice.

Acoperișul este realizat din placi ceramice naturale firma „Creaton“. Acest material este rezistent la schimbările de temperatură și acțiunea biologic și chimic active.

Ușile sunt realizate la comanda din lemn de pin, intrarea - frasin, elemente de scari si scari - stejar si fag. Controlul asupra radiațiilor din lemn documentul de confirmare. Pentru a asigura un nivel ridicat de lumină naturală și excelent reședință izolare termica, este responsabil de 85 ferestre din plastic cu geamuri duble.

complet independent de lumea exterioară: cazare confortabilă în fiabilitatea reședință și funcționarea continuă a echipamentelor furnizate, proprii stații de transformare (160 kW) și generator de benzină cu pornire automată (6 kW), strat precum și buchakskogo o adâncime a apei de 75 m, cu un sistem de filtrare. , purificarea si dedurizare a apei.

Dar, cel mai distractiv este prețul. Doar 1 800 USD. pe pătrat conac metru, cu tot mobilierul, aparatele și finisajul scump!

proprietarii de contact direct evitate costurile inutile pentru intermediari.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB