DE VÂNZARE Teren construibil, Verhnij Jaseniv, Ivano-Frankivs'k, Ucraina, Ukraina, Ivano-Frankivska Oblast, Verhovynskij Rajon, Verhnij Jaseniv

DE VÂNZARE - Cod. 38986

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 7500 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 2

Voi vinde un habitat de 74 de ara în inima regiunii Hutsul, în Carpați, în satul Verhnyj Jaseniv, format din trei terenuri de construcție.

Habitatul este situat la 10 minute de-a lungul potecii dinspre centrul satului cu magazine și o biserică, la câțiva kilometri de capitala regiunii Hutsul - Verhovyna (fostă Żabie), la 120 km de Ivanofrankivsk (fostă Stanisławów), la 120 km de Cernăuți, 60 km. km de Kołomyja. 10-15 minute pe jos de pe drumul asfaltat, acces in casa cu masina de teren vara pe vreme uscata. Iarna cu quad sau cu sania. Posibilitatea de a închiria o mașină sau un camion - pentru a aduce lucrurile necesare. Au fost demarate lucrări preliminare la construirea unui drum direct pe parcelă, fiind necesare investiții pentru finalizarea acestuia.

Un loc cu mare potential, ideal pentru un hostel turistic, un mic hotel, agroturism. Două parcele de aproximativ 25 ari sunt neamenajate, pe o singură sursă.

Pe al treilea teren (25 ari) o casa din busteni de molid, fara subsol, fundatie din piatra, 9,03x10,30 m. (majoritatea este bustean sanatos din anii 1950), parter izolat, renovat acum 9 ani, apa curenta in fantana proprie sapata (adancime de 12 m), centrala termica, fosa septica, curent electric, acoperire retea de telefonie mobila, TV satelit.
În partea din față a casei, există o verandă acoperită cu vedere la valea Cheremosh Negru. Parter - living deschis spre bucatarie, dormitor, hol, baie (dus) cu toaleta, si trei debarale - una cu posibilitate de transformare in camera. Mansarda are peste 7 m inaltime - neizolata, poate fi folosita pentru 4 dormitoare cu mezanin si o baie. Casa a fost locuită tot timpul anului - încălzitoare electrice, aragaz, șemineu. Acoperișul este acoperit cu șindrilă despicată de molid, din nou conservată în 2017 cu fonduri aduse din Polonia. Baie - gresie, dus, chiuveta. Bucătăria este dotată cu dulapuri lucrate manual de un dulgher local, o bucătărie pe lemne, încălzește tot peretele din living și o plită electrică.


În plus, pe parcelă se află o altă casă cu o suprafață similară, cu pridvor, din bușteni, adusă din munți și construită pe parcelă în scopul unui cămin turistic, pe traseul turistic spre Pisany Kamień (1,5 ore). ). Casa este istorica, de la sfarsitul secolului al XIX-lea, extinsa in anii 1920, in stare excelenta. Două camere și un coridor. Au fost reconstruite: un cuptor de paine de lut cu vatra deschisa si aragaz, si un al doilea, tot din lut, cu vatra acoperita si aragaz. Casa are pridvor cu o priveliste frumoasa asupra vaii, este acoperita cu asa zisa dranka (unic!) adică o scândură (nu șindrilă) despicată.
Pe parcela se afla si o pivnita de pamant si o magazie cu lemne cu un mic cotet de gaini.
Soiuri vechi unice de meri, un nuc lângă pridvorul unei case de locuit. În spatele gardului se află o pădure - ciuperci, mure, căpșuni sălbatice.
FOTOGRAFII ARĂȚI AREA TOTALĂ A 25 DE ZONE ALE PARTELULUI CONSTRUIT
ȘI 49 DE ZONE DIN URMĂTOARELE CONSTRUCȚIBILE.

Cele 49 de ari rămase sunt împărțite în 2 parcele de suprafață similară. Pe una dintre ele izbucnește un izvor, conținut în prezent într-un rezervor de apă improvizat. În lipsa proprietarului, vecinii folosesc apa.

Prețul terenurilor neamenajate - 1.300 USD per are. Loturi construite 1.300 dolari per are + 10.000 dolari pentru clădiri cu echipament. Preturi negociabile la cumpararea a 3 loturi.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB