DE VÂNZARE Activitate comercială, Khmelnitskyi, Khmelnytskyj, Ucraina, Курчатова, 8

DE VÂNZARE - Cod. 38103

  • Tipologie: Activitate comercială
  • Zona: 5800 m²
  • Camere: 50
  • Podea: 2

Fabrică din Khmelnitsky "Thermoplastic Automatic" - o întreprindere specializată pentru producerea mașinilor de turnare prin injecție. Nivelul tehnic ridicat al echipamentului produs a permis exportul în multe țări. În prezent, în cadrul programului de producție al întreprinderii s-au format următoarele domenii principale: Mașini automate de turnare și mașini de turnare prin injecție din serii noi, mașini speciale de turnare prin injecție. Echipamente de ambalare (echipamente pentru fabricarea containerelor polimerice și a produselor de ambalare pentru industria alimentară, farmaceutică, de rafinare a petrolului și alte industrii), inclusiv echipamente de turnare prin suflare. Echipamente pentru reciclarea materialelor termoplastice de diferite forme (sprute, resturi, produse defecte, unități de polimerizare, deșeuri de peliculă). Echipament de procesare de produse agricole (extrudere pentru prelucrarea cerealelor furajere). Bunuri de larg consum (produse din material plastic pentru uz casnic, cazane de apă pentru gaz). În plus față de producția de serie, compania a lansat de asemenea producția de model DE3132-250TS1 cu sisteme hidraulice de la Mannesman Rexroth și Parker, precum și senzori de deplasare Balluff. Începând cu anul 2004, instalăm și pompe Parker pe mașinile de turnare prin injecție a modelelor DK3330.F1. În plus față de producția în serie a mașinilor automate de turnare pentru comenzi speciale, se utilizează o duză cu filtru pentru matrițe de fier încălzit, un recipient de uscare, un transportor cu separator pentru realizarea produselor finite și role, un termostat, un încărcător cu vid.

 Din păcate, după prăbușirea URSS, capacitatea de producție a instalației a început să se estompeze, iar acum este vândută în părți pentru oricine dorește. Acum vă oferim să achiziționați un atelier pentru 4000 m² și 50 de spații de birouri cu o suprafață totală de 1800 m². în ceea ce privește prețul este posibil negocierea. Contactați-ne pentru mai multe informații.

În orașul Khmelnitsky, cele mai ieftine imobiliare din Ucraina, o populație de peste 300.000 de persoane, investitori străini și întreprinderi creează locuri de muncă pentru oameni și, în schimb, primesc cele mai bune condiții pentru dezvoltarea afacerilor și cel mai mic preț pentru producția din Europa. Khmelnitsky este unul dintre orașele cele mai de succes din Ucraina, care leagă vestul și estul Ucrainei, orașul se află la o intersecție mare de linii de cale ferată, prin care trec toate trenurile țării. În Khmelnitsky există cea mai mare piață din țară și au loc cele mai active proiecte de construcții imobiliare; puteți să dotați orice afacere și producție aici.
Puteți vorbi întotdeauna despre perspectivele orașului nostru, dar este mai bine să mergeți imediat la acțiune. Dacă sunteți interesat să cumpărați un bun imobiliar comercial în orașul nostru și în orice altă localitate sunt ciudate, atunci contactați-ne imediat, vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți ceva.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB