DE VÂNZARE 2 camere, Lviv, Lviv, Ucraina, Starojewrejska

DE VÂNZARE - Cod. 39122

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 63 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 3

Un apartament cu două camere în centrul vechiului Lviv.

Voi vinde un apartament cu două camere, modern și mobilat elegant, situat în centrul vechiului Lviv într-o clădire solid construită. Casă izolată cu stofă și tencuială. Clădirea este situată în partea istorică a orașului, la 100 de metri de primărie și la 200m de catedrala latină de pe strada Starojewrejska.
Un apartament pe două etaje (etajele 3 și 4 într-o clădire din cărămidă cu 4 etaje). Apartamentul are balcon. Suprafață utilă 62,7 m2. La etajul 3, hol 5,3 m2, bucătărie separată 7,9 m2, baie cu toaletă 3,5 m2, living 18,4 m2, la etajul 4 camera (dormitor) 27,6 m2. Camerele sunt conectate prin scări interioare de lemn pe o structură metalică. La podea în camere există un parchet de stejar, gresie în baie, pardoseală elastică în bucătărie și hol. Expoziția laturilor lumii - spre sud - restaurantul este foarte bine luminat, cu vedere la curtea interioară a casei. Ferestre noi din lemn, cu accesorii Roto germane, cu geam triplu. Încălzire: convectoare electrice și gaze. Cabluri de cupru noi. Țevi noi de apă, 2 apometre. Vândut cu mobilier la comandă individuală (canapele, mese, scaune, dulapuri, oglinzi) și echipamente sanitare (cadă, toaletă), mobilier încorporat (în bucătărie, baie și dulapuri în camere), aparate încorporate - echipamente de înaltă calitate (sobă cu gaz, hota aragazului, cuptor cu microunde, incalzitor de apa, contor de gaz, masina de spalat, frigider). Totul este nou, anul de instalare 2015-2018. Telefon fix, internet, interfon. Apartamentul are un subsol atașat cu o suprafață de 4m2. Locuri de parcare gratuite pentru rezidenți sunt situate la 150 m de clădire.
Deasupra apartamentului și pe ambele părți ale apartamentului se află o mansardă cu acces la acoperișul propriu. Acoperișul este ascuns de o foaie de acoperiș. Acoperișul dezvăluie o priveliște magnifică a Primăriei, a panorama Lvivului și a dealului castelului (Castelul Înalt). Este posibil să aranjați o punte mare de observație (140m2). De asemenea, este posibil să împărțiți spațiile în două apartamente separate cu intrări separate, reconstrucție pentru a schimba dimensiunea și numărul de spații, extindere din cauza zonei mansardei.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB