DE VÂNZARE Casă, Kiev, Kiev, Ucraina, Лебедевка, Riviera Villas

DE VÂNZARE - Cod. 38339

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 433 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

Voi vinde casa inteligenta VILLA CHERRY, 433 mp. (pe un teren de 40 de acri) într-un sat unic de club Riviera Villas, situat în pădurea de conifere de-a lungul canalului de Nipru.
Riviera Villas este:
- vile de lux și reședințe în stil colonial (cu o terasă, garaj, zonă de vară pentru barbecue și așa mai departe): materiale moderne + soluții de design optim; construcția are loc conform tehnologiei clasice de cărămidă de lut.
- infrastructura dezvoltata cu servicii de inalta calitate 24/7:
* Copii: terenuri de joacă interactive, școala de grădinărit Clever Kids Riviera Villas, folosind conceptul Clever (sistem Montessori, STEAM etc.) pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 9 ani (www.cleverkids-riviera.com.ua).
* pentru adulți: plaje cu nisip alb pe 2 nivele (lungime de 135 m de-a lungul Niprului) cu șezlonguri, dușuri și vestiare; 2 piscine în aer liber încălzite; terenuri de sport (volei, terenuri de tenis) + sporturi de apă, piste de jogging; dana cu parcare pentru transportul de apă; restaurant, cu o terasă lângă barul de apă + de vară + zone confortabile de lounge.
* zonele de parc din pădurea de conifere cu trasee îngrijite pe tot parcursul. Promenadă luxoasă.
* planificate sărbători animate tematice (weekend-uri pentru copii, târguri, Halloween, etc.).
- Schimb de trafic confortabil: la doar 20 de kilometri de la granița de la Kiev până la satul Lebedevka (raion Vyshgorodsky), pe un drum asfalt plat, o parte din care curge de-a lungul mării Kiev + traseu direct de-a lungul canalului Nipru cu barca la stația de râu (Podil, Kiev).

Proprietatea de acasă VILLA CHERRY este compusă din:
Casa de oaspeți - 50 mp.
Casă pentru copaci pentru copii - 20 mp.
Casa principală este de 433 mp.
3 dormitoare, 3 băi, 3 terase, living-sufragerie, garaj pentru 2 mașini, șemineu în aer liber. Pereți - cărămidă roșie 250 mm + vată de vată de bază 150 mm. Geamuri panoramice din lemn cu căptușeală din aluminiu Nagel Fenster. Luminatoare VELUX. Poarta de garaj Hormann. Decorarea fațadelor cu planken din zada siberiana. Înălțimea tavanului în creastă -5 metri. Terase din lemn natural
Casa este complet pregătită pentru decorațiuni interioare. Complet de amenajare a teritoriului cu sistem autowatering. Protecția bancară prin utilizarea de gabioane. Sistem de construcții furtunoase.
Electricitate 25 KW, Gaz, Apă. Bioprocesor 9-ECO pentru 6-9 utilizatori. Instalatii electrice si climatizare, joasa tensiune si multimedia

Pretul - 950.000 de dolari
Angajați - 1%

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB